Cautare

6605 de rezultate pentru "sos salvati zona de munte" (2.66 secunde)
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
In prezenta prefectului judetului Constanta, Danut Culetu, si a edilului sef al orasului, Zamfir Iorgus, Primaria Municipiului Mangalia a inaugurat marti, 25 aprilie, primele 13 case de tip duplex construite pentru familiile ce reprezinta cazuri sociale in localitate. Cele 26 de apartamente se afla in cartierul M.I.
Prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 19 noiembrie - 2 decembrie 2018 arata ca vremea in urmatoarele doua saptamani va fi oscilanta.
Botosanenii, ca si ceilalti locuitori ai tarii, vor fi obligati ca, de la sfirsitul saptaminii viitoare, sa se obisnuiasca sa lucreze cu leul greu. Noile bancnote, care seamana destul de mult cu cele actuale, vor circula in paralel cu acestea pina la sfirsitul anului viitor.
Hotelierii si proprietarii de pensiuni au fixat deja preturile pentru Revelion, la munte. Cel mai ieftin se poate petrece in zona Bran-Moeciu.
JOI, 10 IANUARIE 2013 Joi, vremea se va incalzi astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 5 grade in sudul Banatului, iar cele minime se vor situa, in general, intre -8 si 0 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
Vremea se va incalzi, fata de intervalul precedent. Agentia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. Sambata IN TARA Vremea se va incalzi, fata de intervalul precedent. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade, iar cele minime, in general, intre 11 si 22 de grade.
Vremea se va mentine destul de calda pentru aceasta perioada si miercuri, dar de la finalul acestei saptamani putem spune ca vine iarna. Pentru miercuri, meteorologii au prognozat 5 grade in Capitala, dar de vineri, temperaturile incep sa scada si sunt anuntate ninsori in zona montana.
Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
ANM a anuntat deja un cod galben si unul portocaliu de vreme rea, iar pe Varful Omu a nins deja inca de ieri. ... Se anunta o scadere brusca a temperaturii Temperatura maxima va fi de 21 - 22 de grade, iar cea minima de 10 - 12 grade.
Exotique va deschide miercuri, 27 martie, un nou SHOWROOM in sos. ... Un nou concept ce consta intr-o abordare eclectica a unui interior in care se intrepatrund si se completeaza reciproc piese de mobilier, accesorii si corpuri de iluminat, de pe trei continente.
Compania Pelican Com SRL, dezvoltatorul complexului rezidential Atlantis Residence, anunta ca ansamblul este locuit si pune la dispozitia celor interesati de achizitia de apartamente de 3 camere la standarde inalte, oferte financiare flexibile.
Nou aparut in peisajul restaurantelor bucurestene, restaurantul Madame Butterfly a gazduit in seara zilei de 16 decembrie, intalnirea lunara cu redactori ai revistelor de specialitate si nu numai.
70 milioane euro pentru 13 turnuri ANL ce se construiesc in Capitala Cele 1.401 de locuinte ANL, ce vor fi construite in Sos. Fabrica de Glucoza din Sectorul 2 al Capitalei, urmeaza sa fie date in folosinta spre finele anului viitor.
La 40 de ani, Gwyneth Paltrow, detinatoarea unui Premiu Oscar si a altor numeroase premii si nominalizari, a dezvaluit secretele corpului sau slab si bine definit celor de la dailymail.co.uk.
Fast lane - dieta de vara care-ti face un corp perfect in 2 saptamani Vara e aproape si inca nu ai corpul pe care ti l-ai dorit? O nutritionista de top iti propune un regim special cu care slabesti intre 4 si 6 kilograme in numai 2 saptamani.
In cadrul targului de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, la standul lui nea Nelu Patrascu lumea vine sa cumpere de toate:
La standul lui nea Nelu Patrascu, caci asa ii stie toata lumea, oamenii vin sa cumpere de toate:
Nutritionistul de serviciu: Cum poti scapa de sute de calorii intr-o zi Iata cum poti reduce aportul caloric zilnic fara sa depui mare efort!
"Am adus bors de peste - 10 RON, ciolan in sos de vin - 7 RON / 100 de grame, legume cu ciuperci la tigaie - 5 RON / 100 de grame, gratare, mici - 2 RON bucata, file de crap la gratar si pastrav - 8 RON / 100 de grame, pastrama de oaie in sos de vin - 8 R)N / 100 de grame.
google-analytics.com